Zoektocht

#nietmeervandezetijd

Zoek alle figuren 

en los hun vragen op

Vanaf zaterdag 7 oktober kan je in de Mote in Koekelare enkele rare snuiters en vreemde dames ontdekken. Ze komen uit lang vervlogen tijden, van toen de dieren nog spraken en we ons afval nog niet konden recycleren. 

Vind het 8-letterwoord en win mooie prijzen

Zoek de 8 figuren van #nietmeervandezetijd, scan de qr-code en los de vraag op. Vind je ze alle 8? Dan maak je kans op een leuke prijs.  Elk goed antwoord levert je immers een letter op en als je daarmee ons 8-letterwoord kan vinden, dan word jij misschien onze winnaar! We geven Playmobilsets weg en Couckelaerebonnen.

Vind je een antwoord niet meteen? Weet dat op elk bord ook een tip te vinden is die je op weg helpt naar het juiste antwoord. Veel succes! 

Waar kan ik deelnemen?

Vanaf zaterdag 7 oktober t.e.m. zondag 5 november kan je op zoek naar de 8 figuren. Ze zitten verspreid over het natuur- en recreatiegebied de Mote in Koekelare. Heb respect voor de natuur, breng zeker geen schade toe aan bomen of planten en laat natuurlijk geen afval achter. Starten kan overal langs het parcours.

Doelstelling: waarom deze campagne?

Uit een analyse van het restafval blijkt dat nog heel veel recycleerbaar afval en voedsel in de restafvalzak belandt. Da’s zonde, want het kost meer en hoe beter we recycleren, hoe meer grondstoffen en energie we kunnen besparen. Met de campagne #nietmeervandezetijd willen we mensen er op wijzen hoe en waarom je beter kan sorteren.

Onthoud de letter die bij het juiste antwoord staat. Heb je alle 8 letters gevonden en kan je er een woord mee vormen? Klik dan op de knop onderaan de keuzemogelijkheden om je antwoord in te geven.