Zoektocht

#nietmeervandezetijd

Zoek alle figuren 

en los hun vragen op

Op het domein van de Krekemeersen in Kortemark zitten 7 historische personages verstopt. Heb je er een gevonden? Dan kan je met je smartphone de code scannen en krijg je een vraag voorgeschoteld met 3 mogelijke antwoorden. De letter bij het juiste antwoord maakt deel uit van een 7-letterwoord dat we zoeken. 

Vind het 7-letterwoord en win

Elk goed antwoord levert dus een letter op. Met de 7 gevonden juiste letters kan je een woord vormen. Wie het juiste antwoord vindt en de schiftingsvraag goed inschat, maakt kans op een exclusieve glazenset van IWAS. Deelname levert je bovendien ook sowieso 50 punten op voor 30% minder.

Waar kan ik deelnemen?

Van 1 tot 30 september kan je op zoek naar de 7 figuren op zoek in de Krekemeersen in Kortemark. Ze zitten verspreid over het hele domein, maar het plannetje geeft je een indicatie waar je best gaat zoeken.

Doelstelling: waarom deze campagne?

Uit een analyse van het restafval blijkt dat nog heel veel recycleerbaar afval en voedsel in de restafvalzak belandt. Da’s zonde, want het kost meer en hoe beter we recycleren, hoe meer grondstoffen en energie we kunnen besparen. Met de campagne #nietmeervandezetijd willen we mensen er op wijzen hoe en waarom je beter kan sorteren.

Onthoud de letter die bij het juiste antwoord staat. Heb je alle 7 letters gevonden en kan je er een woord mee vormen? Klik dan op de knop onderaan de keuzemogelijkheden om je antwoord in te geven.